Jediný zmysel dáva to, že nič nedáva zmysel

22. januára 2021, otvorenamysel, Nezaradené

Je veľmi pozoruhodné ako väčšina ľudí prijala vyhlásenie WHO o celosvetovej pandémii. Na to aby však mohla byť pandémia by musela byť najprv v mnohých štátoch epidémia. Pôvodná definícia epidémie znela, že musí byť naraz infikovaných minimálne 12% populácie daného štátu na to, aby v ňom bola epidémia.

K tomu však vôbec neprišlo, pretože to by muselo byť naraz infikovaných minimálne cca 660 000 Slovákov!

Z daného teda jasné vyplýva, že WHO si tesne pred tým, než vyhlásilo pandémiu zmenilo definíciu toho, čo pandémia znamená, len preto, aby ju mohli vyhlásiť, aby nakoniec mohli byť vyhlásené núdzové stavy v mnohých štátoch s obmedzovaním ľudských práv a slobôd!

Ešte veríte na pandémiu? Ja teda nie. Iste nejaký vírus tu je, avšak kto vie ako dlho.

Totižto v normálnych prípadoch trvá celé roky kým je identifikovaný a izolovaný nejaký vírus, SARS-COV-2 tu pokojne tak môže byť už roky ak nie desaťročia.

A ďalším veľkým klamstvom a podvodom na ľuďoch sú vakcíny, za ktoré neberie firma zodpovednosť a navyše nás ešte klamú, že sú účinné aj pri nových mutáciách, na ktorých však žiadne klinické testy týchto vakcín neboli uskutočnené! Ako to teda môžu vedieť? Nijako, nevedia to. Otázne je teda, čo je naozaj v tých vakcínach, aký je pôvod geneticky modifikovaného mRNA v týchto vakcínach a prečo ho tak EÚ pretláča?! Keď GMO potraviny sú pre ich nebezpečnosť zakázané v celej EÚ, ale GMO vakcíny nám idú vnucovať? Niečo tu smrdí a veľmi. Všetko je to v podstate iba o tom, aby si ľudia zvykli byť obmedzovaní na svojich právach, aby tak mohol byť nastolený Nový Svetový Poriadok, po novom s názvom Veľký Reset. Aby ľudia do budúcna neprotestovali za svoje práva a slobody. Nevieme nakoľko ovplyvnia tieto mRNA vakcíny naše DNA. A nech nikto neklame, že neovplyvnia, všetko predsa ovplyvňuje DNA, aj jedlo, ktoré jeme, voda, ktorú pijeme a život, ktorý vedieme. A mRNA slúži ako editor DNA, podáva mu informácie, a tým sa podieľa na jeho oprave, ak je poškodené.