Podvod zvaný fact-checker

22. marca 2021, otvorenamysel, Nezaradené

Žiadny digitálny software nie je schopný objektívnej interpretácie fyzickej reality. To je základný poznatok k tomu ako sa nedať oklamať ďalšou primitívnou formou nadvlády nad ľudskosťou akými sú tzv. fact-checkers.

Ďalším reálnym faktom je, že už len existencia mnohých týchto samozvaných overovateľov pravdy neguje ich zmysel. Keby boli fact-checkers reálne objektívne a na základe reálnych ľudských znalostí schopné interpretovať fyzickú realitu, nemuselo by ich existovať také veľké množstvo, ale stačil by jeden.

Ďalším faktom je, že každý fact-checker je naprogramový na objednávku nejakého duševného mrzáka, ktorý žije v domnení, že je jediným vlastníkom jedinej a správnej pravdy a všetko čo do nej nepatrí a jeho fact-checker neuznáva sa automaticky samozrejme musí stať konšpiračnou teóriou, aj keď sa samozrejme nejedná o žiadne sprisahanie, a tak sú falošne a mylne označované už aj bežné vedecké teórie za konšpiračné teórie, čo taktiež samozrejme len potvrdzuje nezmyselnosť a zavádzanie týmito tzv. fact-checkers.

Napr. najnovšie bola zistená CGI nahrávka digitálneho „prezidenta“ USA Jeoa Bidena, kde je jasne vidieť falošné digitálne CGI efekty ako mikrofóny prekrývajú jeho ruku a potom zrazu neprekrývajú, samozvaní fact-checkers začali tvrdiť, že sa jedná o optickú ilúziu svetla. Väčšiu kravinu som fakt v živote nečítal. Zaujímavé, že do teraz žiadna taka samozvaná optická ilúzia svetla nevznikla a jednak ani vzniknúť nemohla, pretože optická ilúzia je niečo úplne iné a vo fyzickej realite neexistuje. Pretože optické ilúzie sú len ľudským dielom, sú nakreslené, vyrobené, a taktiež je totálna blbosť aby vznikla optická ilúzia z interakcie ruky s mikrofónom, to je predsa totálny nonsens.

Tu jasne vidieť ako mnohé médiá ľudí zavádzajú a majú nás za úplných hlupákov. Smutné kam svet speje.