Americká dem(ent)okracia sa zničí sama

23. septembra 2022, otvorenamysel, Nezaradené

Údaje z výskumu americkej Princetonovej univerzity hovoria, že 90 percent amerických občanov, ktorí zarábajú menej ako zvyšných desať percent, má takmer nulový vplyv na politický kurz krajiny.
Čo sa čudovať, Američania bez rozdielu, či si zvolia demokratov alebo republikánov, sú aj tak neustále utláčaní neoliberálnou ideológiou, ktorá je pretláčaná všade do nových filmov, seriálov, PC hier, časopisov, kníh, atď. Pri tom nikto to tam predsa nevolil. A keď nebodaj poviete, že Elfovia v Tolkienovi nie sú čierni, lebo je za tým celá mytológia, ktorú odborník a navyše slávny jazykovedec Tolkien napísal vo svojich knihách, že sú bielej, svetlej pleti, tak ste rasista. Pýtam sa, kde má logiku nazývať ľudí rasistami za to, že nejaký americký bohatý plagiátor si kúpi práva na príbeh niekoho komu svojim zaostalým intelektom nesiaha ani po členky, kto už navyše zomrel a potom ho sprzní podľa neoliberálnych zvrátených trendov?! Takto sa prejavuje akože úcta k mŕtvym? Či k slávnym jazykovedcom?! Nech má Jeff Bezos miliárd koľko chce, jeho mentálnu zaostalosť, nedostatok intelektu, cti a morálky to nevylieči nikdy.
Najnovšie mačkopes Elona Muska, ktorý sa mu narodil ako syn, zrazu si hovorí, že je dievča, buď klame, aby sa tupé americké opice po ňom opičili, alebo pácha zánik rodu Muskovcov, na čom sa môžem len zabávať a smiať. Pretože nakoniec na tento primitívny trend z LGBTIQ sekty len pomrú rody mentálne zaostalých pošahancov, ktorí nevedia čí sú…