Uhly pohľadu na konflikt na Ukrajine a mier

23. februára 2023, otvorenamysel, Nezaradené

Každá strana si predstavuje mier po svojom. Podľa západnej oligarchie a USA by bol mier, keby vládli celému svetu, získali ruské nerastné bohatstvo a všade by behali duševné transgedner poruchy, muži, čo si vo svojej pomätenosti myslia, že sú ženy a naopak. Ale to je duševná porucha, keď niekto nie je stotožnený so svojou prirodzenou a vrodenou identitou a sexualitou.
Podľa Rusov bude mier vtedy, keď sa im Ukrajina vzdá a prestanú sa na Ukrajine diať kadejaké zverstvá. Čo je jednoznačne viac logické.
Rastislav Káčer sa vyjadril v štýle, že iba hlupáci chcú mier za cenu zničenia Ukrajiny. To má síce pravdu, ale nečakal by som od ministra zahraničných vecí, že bude taký geopolitický analfabet, že si vo svojej (s)prostoduchosti naozaj môže myslieť, že vojna bude na celom území Ukrajiny. A ž to potom vyzerá, že celému západu na čele so sociopatom Zelenskym je úplne jedno koľko Ukrajincov zahynie, keď nie sú schopní sa vzdať jadrovej veľmoci.
Mier môže zabezpečiť jedine to, keď sa Ukrajina vzdá Rusku, pretože jedine to zachráni ďalšie životy ľudí ako nevinných Ukrajincov, ale aj Rusov a zastaví šírenie konfliktu, agresiu a dodávanie ďalších zbraňových nástrojov na vraždenie! A potom samozrejme nové dohody o neútočení jednak západu a jeho ukrajinských bábok na Rusko a Ruska na západ a Ukrajinu.
Vladimír Putin povedal veľkú pravdu, keď povedal, že jadrové mocnosti vojny neprehrávajú, a preto sa čudujem v akej povýšeneckej arogancií a namyslenosti si Zelenskyj môže myslieť, že dokáže poraziť svetovú jadrovú mocnosť?! Dodávanie zbraní vojnu nezastaví a mier nenastolí. Dodávanie zbraní nie je cesta k mieru, ale k ešte väčšej agresii a k ešte väčšiemu konfliktu a krviprelievaniu. Sociopat Zelenskyj by podľa svojho tvrdenia zrejme uvítal aj 3. svetovú vojnu! Podľa jeho výroku: „Takže si myslím, že musíme využiť akýkoľvek formát, akúkoľvek šancu na to, aby sa uskutočnili rokovania, na to, aby sme mohli hovoriť s Putinom. Ak ale tieto pokusy zlyhajú, bude to znamenať tretiu svetovú vojnu,“

Jednak bol to práve on kto odmietol Putinove požiadavky a pred celou inváziou to bolo práve NATO a USA kto odmietlo Putinove bezpečnostné požiadavky. Tak logicky keď svetovej jadrovej mocnosti niekto odmietne bezpečnosť, tak si ju musí nastoliť sama, pretože inej cesty niet.
Nemôže byť Zelenskyj predsa taký hlúpy, aby veril v nejaké rozprávky, že dokáže poraziť Rusko. Alebo je úplne fakt až tak arogantný a mentálne narušený, že je kvôli jednej krajine, ktorá ani nie je v NATO, v EÚ, dokonca má ešte vyššiu mieru korupcie než už beztak korupciou prehnité Slovensko, schopný obetovať celý svet a vyprovokovať 3. svetovú vojnu lebo jeho ješitnosť a arogancia mu nedovolia sa vzdať svetovej jadrovej mocnosti?! Ukrajina je oproti Rusku maličká a tento arogantný blázon by mal pochopiť, že Rusko ako najväčšia krajina na Zemi je podporovaná a spojenecká s najľudnatejšou krajinou na Zemi – s Čínou!
Takže otázka nie je kto vyhrá, pretože iba blázon si môže myslieť, že svetová jadrová mocnosť prehrá, ale otázkou je kedy a za akých podmienok Rusko vyhrá. Moja predikcia je, že buď sa západ uvedomí a bude sám vyžadovať od Zelenského aby sa vzdal, aby konečne nastal mier a neprepukla ešte väčšia vojna, čo sa podľa mňa stane až v prípade, že by naozaj Rusom preskočilo a chceli by zabrať celé územie Ukrajiny a dostali by sa až na jej západ. Alebo je ešte možnosť, že sa dohodnú, lenže tu ide o dohodu pre ruskú bezpečnosť, ktorú bude musieť globálne západ a USA akceptovať a nie ignorovať. Bez bezpečnostných záruk Ruska, ktoré je obklučované vojenskými základňami NATO mier tak skoro nebude.

Samozrejme neobhajujem žiadnu politickú stranu, len objektívne konštatujem, že žiť v predstave, že zajac porazí medveďa je choré, a ešte viac choré je posielať tomu zajacovi na to stále viac mrkiev a zajacov, medveď sa akurát viac nažerie.

A ešte filozoficky dodám, že sloboda nemôže byť jednostranná. Pretože to nie je sloboda, ale otroctvo, ktoré sa len falošne maskuje za slobodu.

Západné zvrátené kultúrne a morálne hodnoty nemajú so slobodomyseľnosťou nič spoločné. Pretože ak presadzujú propagovanie duševných porúch a trestajú, cenzorujú či umlčiavajú ľudí, ktorí to kritizujú, to nie je sloboda, to nie je MIER! To je otroctvo.