Založ si blog

Jediný zmysel dáva to, že nič nedáva zmysel

Je veľmi pozoruhodné ako väčšina ľudí prijala vyhlásenie WHO o celosvetovej pandémii. Na to aby však mohla byť pandémia by musela byť najprv v mnohých štátoch epidémia. Pôvodná definícia epidémie znela, že musí byť naraz infikovaných minimálne 12% populácie daného štátu na to, aby v ňom bola epidémia.

K tomu však vôbec neprišlo, pretože to by muselo byť naraz infikovaných minimálne cca 660 000 Slovákov!

Z daného teda jasné vyplýva, že WHO si tesne pred tým, než vyhlásilo pandémiu zmenilo definíciu toho, čo pandémia znamená, len preto, aby ju mohli vyhlásiť, aby nakoniec mohli byť vyhlásené núdzové stavy v mnohých štátoch s obmedzovaním ľudských práv a slobôd!

Ešte veríte na pandémiu? Ja teda nie. Iste nejaký vírus tu je, avšak kto vie ako dlho.

Totižto v normálnych prípadoch trvá celé roky kým je identifikovaný a izolovaný nejaký vírus, SARS-COV-2 tu pokojne tak môže byť už roky ak nie desaťročia.

A ďalším veľkým klamstvom a podvodom na ľuďoch sú vakcíny, za ktoré neberie firma zodpovednosť a navyše nás ešte klamú, že sú účinné aj pri nových mutáciách, na ktorých však žiadne klinické testy týchto vakcín neboli uskutočnené! Ako to teda môžu vedieť? Nijako, nevedia to. Otázne je teda, čo je naozaj v tých vakcínach, aký je pôvod geneticky modifikovaného mRNA v týchto vakcínach a prečo ho tak EÚ pretláča?! Keď GMO potraviny sú pre ich nebezpečnosť zakázané v celej EÚ, ale GMO vakcíny nám idú vnucovať? Niečo tu smrdí a veľmi. Všetko je to v podstate iba o tom, aby si ľudia zvykli byť obmedzovaní na svojich právach, aby tak mohol byť nastolený Nový Svetový Poriadok, po novom s názvom Veľký Reset. Aby ľudia do budúcna neprotestovali za svoje práva a slobody. Nevieme nakoľko ovplyvnia tieto mRNA vakcíny naše DNA. A nech nikto neklame, že neovplyvnia, všetko predsa ovplyvňuje DNA, aj jedlo, ktoré jeme, voda, ktorú pijeme a život, ktorý vedieme. A mRNA slúži ako editor DNA, podáva mu informácie, a tým sa podieľa na jeho oprave, ak je poškodené.

Sprisahanie je skutočné

17.03.2024

Sprisahanie je skutočný preklad z anglického conspiracy. Slovo konšpirácia je nespisovný anglicizmus na zmätenie más v digitálnom online priestore. Pretože sprisahanie nevzniká ani sa neprejavuje písaním článkov, úvah či diametrálne odlišným politickým postojom. Sprisahanie elít z USA a Nemecka sa však aktuálne aplikuje na Ukrajine v plnej miere. Bayer, nemecká [...]

THC ako neuroprotektívny antioxidant

13.03.2024

THC je antioxidant, ktorý chráni mozgové neuróny pred glutamátovou toxicitou, avšak iba v jeho čistej forme. Samozrejme ani fajčením zeleného čaju, človek z čaju neprijme žiadne antioxidanty. Samozrejme pri zelenom čaji stačí teplota na ich vylúhovanie 70-80°C, pri THC je to však až nad 170°C. Všetky kanabinoidy totižto patria do skupiny antioxidantov. A keďže THC je [...]

Jazyk (všetkých) politikov je navrhnutý tak, aby lož znela pravdivo

02.04.2023

A dokonale nás o tom presviedča história. Historické fakty, aj také spred desiatich rokov. Keď bol ešte premiér Róbert Fico a zázračne vtedy nebol proruský, ako sa teraz falošne tvári, aby si znovu získal priazeň voličov. Nie, bol a aj vždy bude čistokrvný proamerický demokrat. Stačí si spomenúť na jeho cestu za Obamom a Bidenom, áno tým prezidentom Bidenom, ktorý bol [...]

HIMARS

USA ohlásili nákupy vojenského materiálu pre Ukrajinu za šesť miliárd, vybavenie však zrejme nedorazí niekoľko rokov

26.04.2024 21:43

Na dodanie materiálu si však budú musieť Ukrajinci počkať, lebo proces jeho obstarávania je len na začiatku.

Palestína / Deti / Pásmo Gazy /

v Pásme Gazy zomrelo bábätko zachránené z maternice umierajúcej matky

26.04.2024 18:51

Izrael aj napriek medzinárodnému pobúreniu stále hrozí, že podnikne pozemnú operáciu v meste Rafah.

parlament

Amnesty International kritizuje návrhy týkajúce sa RTVS, neziskových organizácií a rodných čísel

26.04.2024 18:30

Organizácia vyzýva na dodržiavanie princípov a ochranu právneho štátu, slobodu združovania a prejavu i na právo na informácie a na ochranu pred diskrimináciou.

Záborská , vašečka

Poslanci ukončili piatkové rokovanie debatou k sexuálnej výchove

26.04.2024 18:25

Poslanci Vašečka a Záborská chcú podmieniť výchovu a vzdelávanie v oblasti sexuálneho správania informovaným súhlasom rodičov.

otvorenamysel

Každý je taký aký sám chce byť, kto na to nikdy nepríde chce byť hlupák.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 34
Celková čítanosť: 68622x
Priemerná čítanosť článkov: 2018x

Autor blogu

Kategórie