Založ si blog

THC ako neuroprotektívny antioxidant

THC je antioxidant, ktorý chráni mozgové neuróny pred glutamátovou toxicitou, avšak iba v jeho čistej forme.

Samozrejme ani fajčením zeleného čaju, človek z čaju neprijme žiadne antioxidanty. Samozrejme pri zelenom čaji stačí teplota na ich vylúhovanie 70-80°C, pri THC je to však až nad 170°C.
Všetky kanabinoidy totižto patria do skupiny antioxidantov. A keďže THC je kanabinoid, tým pádom je antioxidant.
Aby človek získal antioxidačné vlastnosti THC nemôže ho zničiť spaľovaním, keďže pri spaľovaní/fajčení marihuany sa väčšina THC mení na jeho veľmi toxickú a karcinogénnu formu. THC samo o sebe aktivuje endokanabinoidný systém človeka, avšak pri fajčení nastáva silná karcinogenizácia celého endokanabinoidného systému, a keďže ten riadi a reguluje vodu v celom organizme vrátane pamäte, tak sú ľudia z fajčenia marihuany vymletí.
Avšak pri užití v čistej forme kanabinoidov ako je napríklad vaporizácia o teplota cca 200°C, THC má úplne iný účinok. Nenastáva žiadny negatívny vplyv pre pamäť, pľúca, hrdlo, ústnu dutinu, žalúdok či močový mechúr, tak ako pri fajčení.
Pri tom možností užitia čistej formy THC existuje viacero, okrem vaporizácie je tu aj THC olej alebo THC čaj, keďže THC sa viaže na tuky, stačí si spolu s konope povariť aj konopné semiačka vo väčšom objeme, z ktorých sa olej získava.

Čiže v súhrne logiky máme ilegálny antioxidant THC pretože existuje jedna jediná forma jeho karcinogénneho užitia, na ktorú však stále nikto nikdy nezomrel, ale za to legálny karcinogén, akým je tvrdý alkohol, na ktorého následky zomierajú desiatky tisíc ľudí ročne len na Slovensku.

Hlavný dôvod prečo je THC na Slovensku ilegálne a je stále problém s užívaním marihuany aj na medicínske účely, sú obchodné záujmy fašistického farmaceutického priemyslu, ktorý by stratil množstvo závislých pacientov na ich syntetických jedoch. Zatiaľ čo alkohol generuje pacientov s chorobami pečene, obličiek a pod., marihuana nie, marihuana v čistej forme práveže ľudí lieči a certifikovaná marihuana, ktorá prejde laboratórnymi testami by bola veľkou ranou pre fašistov vo pharma lobby.

Marihuana ohrozuje zisky farmaceutického priemyslu, keďže prírodné procesy sa patentovať nedajú a majú problém so syntetizovaním kanabinoidov, keďže tie pri syntetizovaní strácajú svoje liečivé vlastnosti. Kanabinoidy nemôžu byť teda patentované. Čo však títo farmaceutickí fašisti chcú je lobovanie, uplácanie politikov a vývoj umelých náhrad konope, ktorý by im zaistil ďalších pacientov na dlhé desaťročia.

A do toho všetkého, v minulosti najviac fašistický štát, ktorý bol ríšou zla Hitlera, Nemecko, ide marihuanu s THC na rekreačné účely od 1.4. 2024 vo veľkej miere legalizovať.

Fakt „bravo“ Slovakistan debilistan fašistan!

https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/10863546/

Sprisahanie je skutočné

17.03.2024

Sprisahanie je skutočný preklad z anglického conspiracy. Slovo konšpirácia je nespisovný anglicizmus na zmätenie más v digitálnom online priestore. Pretože sprisahanie nevzniká ani sa neprejavuje písaním článkov, úvah či diametrálne odlišným politickým postojom. Sprisahanie elít z USA a Nemecka sa však aktuálne aplikuje na Ukrajine v plnej miere. Bayer, nemecká [...]

Jazyk (všetkých) politikov je navrhnutý tak, aby lož znela pravdivo

02.04.2023

A dokonale nás o tom presviedča história. Historické fakty, aj také spred desiatich rokov. Keď bol ešte premiér Róbert Fico a zázračne vtedy nebol proruský, ako sa teraz falošne tvári, aby si znovu získal priazeň voličov. Nie, bol a aj vždy bude čistokrvný proamerický demokrat. Stačí si spomenúť na jeho cestu za Obamom a Bidenom, áno tým prezidentom Bidenom, ktorý bol [...]

Uhly pohľadu na konflikt na Ukrajine a mier

23.02.2023

Každá strana si predstavuje mier po svojom. Podľa západnej oligarchie a USA by bol mier, keby vládli celému svetu, získali ruské nerastné bohatstvo a všade by behali duševné transgedner poruchy, muži, čo si vo svojej pomätenosti myslia, že sú ženy a naopak. Ale to je duševná porucha, keď niekto nie je stotožnený so svojou prirodzenou a vrodenou identitou a sexualitou.Podľa [...]

Russia Lenin Death Anniversary

Ruskí komunisti zúria. Tvrdia, že Putinov obľúbený filozof bol silný zástanca fašizmu

28.04.2024 17:00

Komunisti žiadajú prokuratúru, aby posúdila tvorbu filozofa Ivana Iľjina. Riaditeľ školy, ktorú po ňom pomenovali, vidí v pozadí sprisahanie Západu.

spišiak

Ďalšia nehoda politika, Spišiak narazil do plota: Oslepilo ma slnko, vysypali sa na mňa papieriky

28.04.2024 16:54

Poslanec Progresívneho Slovenska Jaroslav Spišiak mal dopravnú nehodu, narazil do plota.

Titanic - fotografia ľadovca

Hodinky najbohatšieho muža na Titaniku sa predali za viac ako milión libier

28.04.2024 16:28

Zlaté vreckové hodinky, ktoré patrili najbohatšiemu cestujúcemu na palube Titaniku, sa predali za takmer 1,2 milióna libier.

fico, šimečka

Prieskum: Smer vedie, ale PS a Hlas sú blízko. V parlamente by boli aj SNS a Republika

28.04.2024 14:45

Najvyššie preferencie v apríli má strana Smer, ktorá by získala 21,1 percenta hlasov. V parlamente by bolo podľa prieskumu Focusu 7 strán.

otvorenamysel

Každý je taký aký sám chce byť, kto na to nikdy nepríde chce byť hlupák.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 34
Celková čítanosť: 68721x
Priemerná čítanosť článkov: 2021x

Autor blogu

Kategórie