Založ si blog

Princíp očkovania a podvod menom SARS-COV-2

Vírus SARS-COV-2 existuje, to bezpochyby, je to však geneticky modifikovaný vírus, účelovo vyrobený a vypustený práve za účelom vzniku vývoja vakcíny od kontraproduktívnej firmy AstraZeneca, ale aj od firmy Pfizer či Moderna, nakoľko od týchto dvoch sú to čisto experimentálne vakcíny, nikdy pred tým verejne nepoužité v Európe, za ktoré ani výrobcovia neručia, keďže neberú zodpovednosť za vedľajšie účinky.

Princíp očkovania sa zdá oficiálne jednoduchý, lenže mnoho ľudí nepozná princíp fungovania ani svojej nervovej sústavy, tým pádom nemôžu poznať ani princíp vakcinácie.

Veľa ľudí si myslí, že je lepšie, keď je vakcína pichnutá do svalu a nie do krvi. Opak je však pravdou.

„Vakcinácia je paralyzácia nervového systému, ktorú nie každý prežije v zdraví.“

V krvi by totižto hneď na pichnutý vírus reagoval imunitný systém a zachytil toho podstatne viac než ako keď je vakcína pichnutá do svalu. V svaloch sa totižto nachádzajú nervy, ako súčasť nervovej sústavy, ktorej sú nadradené mozgové neuróny. Takto viaceré zložky obídu biele krvinky a zakončenie nervu vo svale interaguje s CNS (centrom nervovej sústavy), čo je hlavná zložka ľudského vedomia a veľkého mozgu. Takto sú priamo do CNS dopravené jedy, preto je rozdiel keď je hliník vo vakcíne dopravený priamo do svalu a následne do CNS, kde účinkuje ako neurotoxín, ktorý likviduje mozgové neuróny, ktoré ovládajú CNS a celú nervovú sústavu. Oproti tomu keď ho človek vypije a obličky ho vylúčia, pokiaľ nenastane otrava hliníkom, aj obličky majú istý limit vylučovania toxínov z tela.

Našťastie síce vakcína od firmy AstraZeneca oficiálne neobsahuje hliník, avšak obsahuje niečo podstatne horšie, čo je oficiálne už uvedené v príbalovom letáku tejto vakcíny, ktorý je dostupný tu:  https://www.sukl.sk/hlavna-stranka/slovenska-verzia/bezpenos-liekov/vakciny/vakciny-proti-covid-19/covid-19-vaccine-astrazeneca-dokumenty?page_id=5527

Hlavný problém:

šimpanzí adenovírus kódujúci „spike“ glykoproteín ChAdOx1-S* vírusu SARS-CoV-2, nie menej ako 2,5 × 108
infekčných jednotiek
*Produkovaný v geneticky modifikovaných ľudských embryonálnych obličkových bunkách 293 (human embryonic kidney 293 cells, HEK 293) a technológiou rekombinantnej DNA.
Tento liek obsahuje geneticky modifikované organizmy (GMO).

Čiže z daného vyplýva, že týmto jedom má byť niekoľko miliónom ľudí na Slovensku pichnutý nejaký úplne iný geneticky modifikovaný vírus, úplne iný než je SARS-COV-2, pretože genetickou kombináciou šimpanzieho adenovírusu a proteínu vírusu SARS-COV-2 zaručene vzniká nejaký zmutovaný vírus, ktorý má byť pichnutý ľuďom priamo do svalu, a zložky tohto GMO vírusu sa tak dostanú priamo do centra nervovej sústavy ľudí!

Samozrejme naša vláda a úžasné vygumované celebrity, ktorých IQ by bolo urážkou aj húpacieho koníka, sa dalo papalášsky zaočkovať mRNA vakcínou od Pfizeru, ktorej hodnota je 50€ proti hodnote tohto GMO neurotoxického vírusového odpadu od AstraZeneca, ktorý má hodnotu 4€!!!

Zloženie mRNA vakcíny neobsahuje nejaké známe geneticky modifikované organizmy, po dlhšej štúdií kódu obsiahnutého v mRNA vakcíne od Pfizeru som dospel k záveru, že je syntetického pôvodu. Čo je samozrejme určite bezpečnejšie než si pichať priamo pri nervové zakončenia v svaloch geneticky modifikovaný vírus z dvoch vírusov, čo jeden z nich je šimpanzí,  čo zároveň prirodzený prenos tohto vírusu zo šimpanzov na človeka neexistuje!

Aj keď je pravda, že očkovaním sa mRNA vakcínami ľudia zo seba robia pokusné myši doktorom typu Mengele. Keďže sú vyslovene experimentálne…

Prosím Vás ľudia, verte hlavne sami sebe, svojmu svedomiu a zdravému rozumu, rozmýšľajte logicky a nie pod vplyvom strachu z médiami šírenej umelej paniky. Radšej žite zdravo, existuje veľa prírodných antivirotík, napr. Chaga Sibírska, Graviola, Palina atď.

Sprisahanie je skutočné

17.03.2024

Sprisahanie je skutočný preklad z anglického conspiracy. Slovo konšpirácia je nespisovný anglicizmus na zmätenie más v digitálnom online priestore. Pretože sprisahanie nevzniká ani sa neprejavuje písaním článkov, úvah či diametrálne odlišným politickým postojom. Sprisahanie elít z USA a Nemecka sa však aktuálne aplikuje na Ukrajine v plnej miere. Bayer, nemecká [...]

THC ako neuroprotektívny antioxidant

13.03.2024

THC je antioxidant, ktorý chráni mozgové neuróny pred glutamátovou toxicitou, avšak iba v jeho čistej forme. Samozrejme ani fajčením zeleného čaju, človek z čaju neprijme žiadne antioxidanty. Samozrejme pri zelenom čaji stačí teplota na ich vylúhovanie 70-80°C, pri THC je to však až nad 170°C. Všetky kanabinoidy totižto patria do skupiny antioxidantov. A keďže THC je [...]

Jazyk (všetkých) politikov je navrhnutý tak, aby lož znela pravdivo

02.04.2023

A dokonale nás o tom presviedča história. Historické fakty, aj také spred desiatich rokov. Keď bol ešte premiér Róbert Fico a zázračne vtedy nebol proruský, ako sa teraz falošne tvári, aby si znovu získal priazeň voličov. Nie, bol a aj vždy bude čistokrvný proamerický demokrat. Stačí si spomenúť na jeho cestu za Obamom a Bidenom, áno tým prezidentom Bidenom, ktorý bol [...]

SR Prezidentka Čaputová Úradovanie Východ Prešov Návšteva

Čaputová: Z východu som nadšená, rada sa sem vraciam

25.04.2024 21:45

Prezidentka navštívila rusínske divadlo, evanjelické gymnázium, centrum pre obete násilia či národnú kultúrnu pamiatku na Solivare.

SR Bratislava EK Vláda Jourová RTVS MK Stretnutie TK BAX

Jourová rokovala s Ficom i Šimkovičovou: Nikto si neželá, aby Slovensko prišlo o peniaze EÚ, eurokomisia má však otázky

25.04.2024 19:57

EK diskutuje s vládou o zmenách v trestnom práve, ktoré vládna koalícia napriek žiadosti komisie presadila v zrýchlenom režime.

Lukasenkova atletka

Lukašenko prezradil, kedy odíde. Ženu na čele štátu nechce, ale atlétku, ktorá neznáša dúhové farby, by podporil

25.04.2024 19:00

Alexandr Lukašenko tvrdí, že Bielorusom sa žije oveľa lepšie ako pred tromi desaťročiami. Ako vyzerá porovnanie ich finančných pomerov so Slovákmi?

Praha, masová streľba, Česko

Strelec z pražskej univerzity netrpel duševnou poruchou, motív úrady oznámia čoskoro

25.04.2024 18:21

V hlavnej budove Filozofickej fakulty UK v Prahe 21. decembra 2023 jej študent zastrelil 13 ľudí a jedna osoba neskôr zomrela v nemocnici.

otvorenamysel

Každý je taký aký sám chce byť, kto na to nikdy nepríde chce byť hlupák.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 34
Celková čítanosť: 68595x
Priemerná čítanosť článkov: 2018x

Autor blogu

Kategórie