Založ si blog

Psychologická operácia covid-19

Každému súdnemu a logicky zmýšľajúcemu človeku je jasné, že celé núdzové stavy a lockdowny tu nie sú pre „ochranu“ zdravia ľudí. Určite odrazu zázrakom chcú zdravie ľudí chrániť ľudia, ktorí nás celé desaťročia trovia otráveným jedlom plným toxickej chémie alebo otrávenou vodou, žuvačkami, ktoré sú kvôli aspartamu neurotoxické, a teda zabíjajú mozgové neuróny, a tak doslova zabíjajú múdrosť v ľuďoch a otupujú ich zmysly, že potom každá ďalšia generácia je viac hlúpa, a najlepšie to vedia tí, ktorí to vidia priamo v prenose na deťoch, učitelia.

Učitelia, ktorých teraz očkujú GMO toxickou vakcínou od firmy AstraZeneca, ktorá obsahuje geneticky modifikovaný opičí adenovírus s proteínom vírusu SARS-COV-2, na ktorý majú aktuálne omnoho horšie symptómy, než by mali len na samotný SARS-COV-2. Horúčky až 40°C!

A ako psychologicky donútiť čo najviac ľudí aby sa dali „dobrovoľne“ očkovať? No treba ich predsa vyhecovať, aby sa sami chceli čo najskôr zaočkovať. Takže ich budeme neustále celoplošne testovať, každý týždeň im pchať hlboko do nosa tyčinku, čo je samo o sebe úplne nechutné, a ľudí to znechutí až na toľko, že sami sa budú chcieť dať čo najrýchlejšie očkovať, len aby ich už nemuseli viac testovať!

Toto je psychologický zločin voči ľudskosti a pevne dúfam, že za toto zverstvo bude zodpovedná „elita“ visieť.

Kto núti robiť politikov niečo také? To je jednoduché, ten kto ovláda svet, najstaršie a najmocnejšie krvné línie, ktoré v minulosti pobili kráľovstvá a získali tak prvenstvo. Teda kráľovské rodiny, monarchia. Takmer celú Európu ovláda belgická kráľovská rodina, ktorá pochádza z tej istej línie ako anglická!

Demokracia a politika je len divadlo, aby sa títo zbabelí monarchistickí intrigáni kryli pred ľuďmi, aby im nehrozilo nebezpečenstvo. Tak ako v minulosti, keď sa ľudia spojili proti zlým vladárom a zosadili tak kráľov, demokracia a celková politika sú len ich nástroje ako tomu zabrániť. Prečo by predsa ľuďom otupovali zmysli a schválne im vymývali mozgy?! Predsa aby na to „náhodou“ neprišli, to je ďalšia operácia, ktorá má zabraňovať ľuďom pochopiť realitu, dať si ju do súvislosti s históriou, so stredovekom, so zbúranými hradmi, kde aj u nás sídlili voľakedy monarchistickí vladári, ktorých tieto línie pobili a zaistili si tak vládu na celom území.

Prvá aj druhá svetová vojna boli taktiež organizované len tými istými, kto vždy organizoval vojny a plánoval ich, predsa monarchiami, kráľovskými rodmi Belgicka a Anglicka, dosť možno v tom idú aj Španieli, tí sa predsa podľa historických údajov s anglosasmi spojili už veľmi dávno. My sme pre nich stále len poddaní. Kto iný vlastní banky a ovláda celú ekonomiku? No predsa ten kto ju založil a kto mal vždy moc raziť nové mince, zas a znova monarchia. Komu inému je celý svet predsa dlžný tie obrovské miliardy? Jasné, že monarchiám, ktoré si schválne vytvárajú dlžníkov, aby tým získavali stále viac a viac moci, aby mohli dobiť raz aj také Rusko a Čínu, kde ich vplyv ešte nesiaha.

Sprisahanie je skutočné

17.03.2024

Sprisahanie je skutočný preklad z anglického conspiracy. Slovo konšpirácia je nespisovný anglicizmus na zmätenie más v digitálnom online priestore. Pretože sprisahanie nevzniká ani sa neprejavuje písaním článkov, úvah či diametrálne odlišným politickým postojom. Sprisahanie elít z USA a Nemecka sa však aktuálne aplikuje na Ukrajine v plnej miere. Bayer, nemecká [...]

THC ako neuroprotektívny antioxidant

13.03.2024

THC je antioxidant, ktorý chráni mozgové neuróny pred glutamátovou toxicitou, avšak iba v jeho čistej forme. Samozrejme ani fajčením zeleného čaju, človek z čaju neprijme žiadne antioxidanty. Samozrejme pri zelenom čaji stačí teplota na ich vylúhovanie 70-80°C, pri THC je to však až nad 170°C. Všetky kanabinoidy totižto patria do skupiny antioxidantov. A keďže THC je [...]

Jazyk (všetkých) politikov je navrhnutý tak, aby lož znela pravdivo

02.04.2023

A dokonale nás o tom presviedča história. Historické fakty, aj také spred desiatich rokov. Keď bol ešte premiér Róbert Fico a zázračne vtedy nebol proruský, ako sa teraz falošne tvári, aby si znovu získal priazeň voličov. Nie, bol a aj vždy bude čistokrvný proamerický demokrat. Stačí si spomenúť na jeho cestu za Obamom a Bidenom, áno tým prezidentom Bidenom, ktorý bol [...]

bielorusko, cvičenia

Minsk bol napadnutý, odrazili sme útok z Litvy, vyhlásilo Bielorusko. Absolútny nezmysel, hlási Vilnius

25.04.2024 15:58

Takéto vyhlásenia je možné pokladať za neustálu nepriateľskú provokáciu a informačný útok proti nám, ktoré nemajú nič spoločné s realitou, tvrdí Litva.

Susko

Ministerstvo nežiadalo Najvyšší súd o konkrétne spisy, iba záznamy o prerozdeľovaní, tvrdí Susko

25.04.2024 15:05

Šéf rezortu Boris Susko nerozumie, prečo by ministerstvo nemalo na kontrolu procesu nárok.

kočner, kuciak

Pojednávanie v kauzách Donovaly a Báč zrušili, obžalovaným je aj Kočner

25.04.2024 14:27

Kauzy sa týkajú páchania ekonomickej trestnej činnosti.

Radek Sikorski

Chceme byť jednou z krajín, ktoré určujú smerovanie EÚ, znie z Poľska. Sikorski poslal ostré slová Moskve

25.04.2024 14:27

Poľské ministerstvo zahraničných vecí uviedlo, že Sikorského vízia je úzko prepojená s víziou francúzskeho prezidenta Emmanuela Macrona.

otvorenamysel

Každý je taký aký sám chce byť, kto na to nikdy nepríde chce byť hlupák.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 34
Celková čítanosť: 68552x
Priemerná čítanosť článkov: 2016x

Autor blogu

Kategórie