Založ si blog

Chaga Sibírska zabíja SARS-COV-2 veľmi rýchlo

Mal som ochorenie covid-19. Ani by som o tom nevedel keby mi nevyšli v krvnom teste protilátky.

Mal som totižto len zápal očných spojiviek spolu so zvýšenou teplotou, ktorá mi však vyskočila len večer pár dní po sebe a vždy len pod hranicu 38°C. Spočiatku som to pripisoval zvýšenému namáhaniu očí, že som strávil viac času než je zdravé za počítačom v práci aj doma. Keďže z prílišného namáhania očí môže dôjsť k ich zápalu a zo zápalu je zvýšená teplota úplne bežná vec. Keďže covid-19 mi spôsobil zápal očných spojiviek, bez zápalu by som nemal možno tú teplotu pár dní po sebe, ale len v jeden deň ako reakciu na vírus, čo som mal v minulosti už párkrát.

Ako je možné, že som sa tak rýchlo vyliečil a mal len také slabé príznaky?

Mal som totižto doma medicinálnu drevokaznú hubu menom Chaga Sibírska, ktorú preventívne užívam proti vírusom a baktériám.

Tá okrem vitamínu D obsahuje aj veľké množstvá silných organických antivírusových triterpénov, a zároveň antioxidantov menom polysacharidy. Spolu to je veľmi účinná zbraň proti ochoreniu covid-19.

Potom mi to nedalo pokoj a začal som hľadať o tom články, a našťastie som jeden našiel, aj keď len v angličtine:

https://ecowisor.com/tag/chaga-against-covid-19/

Táto huba rastie aj u nás na Slovensku v severných oblastiach na brezách. Prípadne sa dá zakúpiť v skutočných lekárňach, ktoré voláme však Bioshopy.

Toto Vám nepovedia žiadne skorumpované médiá ani vygumovaní politici, ktorí naschvál infikujú ľudí na masívnom testovaní, len aby takto mohli šikanovať a tyranizovať obyvateľstvo schválne umelo si  opodstatňujúc núdzový stav, ktorý je však reálne nezmyselný. 

Keby v nemocniciach touto vysoko účinnou hubou liečili vírusy ako aj ochorenie covid-19, tak by sa tu  zdravotníci mali omnoho lepšie, ich pacienti by sa mali omnoho lepšie, strávili by omnoho menej času v nemocniciach a nič v zdravotníctve by nemuselo kolabovať, ale samozrejme na tom by nezarobili tie správne komunistické a fašistické farmaceutické giganty ako napríklad Bayer, ktorý podporoval takého Hitlera.

Moje riešenie je totálna reforma zdravotníctva na tzv. BIO zdravotníctvo, ktoré by bolo teda podstatne efektívnejšie a účinnejšie. Jednalo by sa totižto len o výmenu syntetických farmaceutík za prírodné liečivá. Samozrejme s tým by muselo prísť aj zdokonalenie lekárskeho štúdia, kde by sa lekári učili liečiť pomocou prírodnej medicíny v kombinácii s vyspelými technológiami. A farmaceutické giganty by sa mohli konečne preorientovať na pestovanie špeciálnych prírodných liečiv v BIO/ORGANIC kvalite, ich skúmanie, kríženie a šľachtenie účinnejších druhov, to by znamenalo skutočný prevrat a vývoj súčasnej medicíny smerom dopredu. Čím by sa odľahčilo od výroby rôznych syntetických farmaceutík, kde taktiež vzniká len zbytočný syntetický odpad.

Sprisahanie je skutočné

17.03.2024

Sprisahanie je skutočný preklad z anglického conspiracy. Slovo konšpirácia je nespisovný anglicizmus na zmätenie más v digitálnom online priestore. Pretože sprisahanie nevzniká ani sa neprejavuje písaním článkov, úvah či diametrálne odlišným politickým postojom. Sprisahanie elít z USA a Nemecka sa však aktuálne aplikuje na Ukrajine v plnej miere. Bayer, nemecká [...]

THC ako neuroprotektívny antioxidant

13.03.2024

THC je antioxidant, ktorý chráni mozgové neuróny pred glutamátovou toxicitou, avšak iba v jeho čistej forme. Samozrejme ani fajčením zeleného čaju, človek z čaju neprijme žiadne antioxidanty. Samozrejme pri zelenom čaji stačí teplota na ich vylúhovanie 70-80°C, pri THC je to však až nad 170°C. Všetky kanabinoidy totižto patria do skupiny antioxidantov. A keďže THC je [...]

Jazyk (všetkých) politikov je navrhnutý tak, aby lož znela pravdivo

02.04.2023

A dokonale nás o tom presviedča história. Historické fakty, aj také spred desiatich rokov. Keď bol ešte premiér Róbert Fico a zázračne vtedy nebol proruský, ako sa teraz falošne tvári, aby si znovu získal priazeň voličov. Nie, bol a aj vždy bude čistokrvný proamerický demokrat. Stačí si spomenúť na jeho cestu za Obamom a Bidenom, áno tým prezidentom Bidenom, ktorý bol [...]

Macocha, tragédia

Prečo skočila žena s dcérkami v náručí do priepasti Macocha? Dôvody letnej tragédie sú známe

03.05.2024 05:50

Bol to nesmierne smutný prípad, keď vlani vybrala mladá žena z kočíka dieťa, druhé držala za ruku a skočila do priepasti.

Ukrajina, vojak

Austrálsky generál pre Pravdu: Ukrajina čelí pochmúrnym scenárom, Západ musí zmeniť ruskú stratégiu

03.05.2024 05:00

Austrálsky generálmajor vo výslužbe Mick Ryan sa nedávno vrátil z cesty po Ukrajine. „Čím dlhšie vojna trvá, tým rýchlejšie sa Rusi učia," vraví.

Moment dopadu balistickej rakety na iracké mesto Erbil

Úder na Sýriu. Izrael zasiahol budovu bezpečnostných síl v Damasku

02.05.2024 23:01, aktualizované: 23:25

Sýrske štátne médiá o údere bezprostredne neinformovali.

ucla

USA: Na univerzite UCLA zadržali najmenej 200 propalestínskych demonštrantov

02.05.2024 22:22

Polícia zlikvidovala barikády a začala vypratávať tábor demonštrantov.

otvorenamysel

Každý je taký aký sám chce byť, kto na to nikdy nepríde chce byť hlupák.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 34
Celková čítanosť: 68989x
Priemerná čítanosť článkov: 2029x

Autor blogu

Kategórie