Založ si blog

Geoinžinerstvo a jeho chemtrails

Geoinžinersky študijný program je zameraný na „výskum“ vypúšťania určitých látok v ionosfére a stratosfére a ich vplyv na odrážanie slnečného svetla naspäť do Vesmíru ako súčasť „boja“ proti globálnemu otepľovaniu.

https://geoengineering.environment.harvard.edu/geoengineering

Samozrejme je to skôr snaha zabrániť globálnej zmene klímy, ktorá vždy viedla k evolúcii živočíchov.

Vezmime si už len také potraviny, tzv. otraviny, ktoré sú otrávené toxickými chemikáliami ako sú rôzne umelé sladidlá, farbivá, ochucovadlá, konzervanty, emulgátory a pod. Z nich časom človek ochorie, zhorší sa jeho potenciál sebarozvoja a ak z toho dostane nejakú chronickú chorobu jeho deti taktiež nebudú zdravé – je to reverzná evolúcia, ktorá robí ľudí slabšími, hlúpejšími. Jej zástancami a hlavnými sponzormi sú farmaceutický priemysel, ktorý financuje aj Bill Gates, ktorý sa hrá na „boha“.

Zoberme si, že máme tu otrávené potraviny, otrávenú vodu z vodovodu, je dokázané, že jej dlhodobé a pravidelné pitie vedie k hormonálnej nerovnováhe aj mozgových hormónov! A ďalej chemikálie, ktoré nám nad hlavami prostredníctvom geoinžinerstva odrážajú liečivé slnečné lúče preč do Vesmíru! A samozrejme GMO vírusy vo vakcínach, ktoré nás taktiež poškodzujú.

Toto je reálne spiknutie istých globálnych elít voči ľudstvu. A je len na nás ako s tým naložíme a čo s tým spravíme. Každý musíme začať sám od seba a snažiť sa o svoj duševný rast neustále.

„Každý človek je vyvolený, vyvolený svojou dušou, avšak nie každý kráča vo svojej podstate.“

Sprisahanie je skutočné

17.03.2024

Sprisahanie je skutočný preklad z anglického conspiracy. Slovo konšpirácia je nespisovný anglicizmus na zmätenie más v digitálnom online priestore. Pretože sprisahanie nevzniká ani sa neprejavuje písaním článkov, úvah či diametrálne odlišným politickým postojom. Sprisahanie elít z USA a Nemecka sa však aktuálne aplikuje na Ukrajine v plnej miere. Bayer, nemecká [...]

THC ako neuroprotektívny antioxidant

13.03.2024

THC je antioxidant, ktorý chráni mozgové neuróny pred glutamátovou toxicitou, avšak iba v jeho čistej forme. Samozrejme ani fajčením zeleného čaju, človek z čaju neprijme žiadne antioxidanty. Samozrejme pri zelenom čaji stačí teplota na ich vylúhovanie 70-80°C, pri THC je to však až nad 170°C. Všetky kanabinoidy totižto patria do skupiny antioxidantov. A keďže THC je [...]

Jazyk (všetkých) politikov je navrhnutý tak, aby lož znela pravdivo

02.04.2023

A dokonale nás o tom presviedča história. Historické fakty, aj také spred desiatich rokov. Keď bol ešte premiér Róbert Fico a zázračne vtedy nebol proruský, ako sa teraz falošne tvári, aby si znovu získal priazeň voličov. Nie, bol a aj vždy bude čistokrvný proamerický demokrat. Stačí si spomenúť na jeho cestu za Obamom a Bidenom, áno tým prezidentom Bidenom, ktorý bol [...]

súd, manhattan

Pred súdom na Manhattane, kde prebieha proces s Trumpom, sa zapálil muž

19.04.2024 20:37, aktualizované: 22:18

Polícia neskôr oznámila jeho totožnosť. Jeho čin mohol byť motivovaný konšpiračnými teóriami.

Azerbajdžan / Vojak /

Arménsko súhlasilo s vrátením štyroch okupovaných dedín Azerbajdžanu

19.04.2024 20:07

Dohoda sa zrodila na stretnutí, ktoré viedli podpredsedovia vlád oboch krajín.

šimkovičová

Šimkovičová kritizuje slovenské umenie na Bienále v Benátkach: Nerobte hanbu kultúre už aj v zahraničí

19.04.2024 19:30

Ide o reakciu na prítomnosť bývalej ministerky kultúry Silvie Hroncovej na Bienále v Benátkach. Súčasťou vernisáže bol aj protest zástupcov kultúrnej obce.

Andrej Babiš, Monika Babišová

Šokujúci rozchod po 30 rokoch. Babiš s manželkou Monikou oznámili koniec vzťahu

19.04.2024 18:06

Ubezpečili, že ich rodinné väzby zostanú aj kvôli deťom pevné.

otvorenamysel

Každý je taký aký sám chce byť, kto na to nikdy nepríde chce byť hlupák.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 34
Celková čítanosť: 68321x
Priemerná čítanosť článkov: 2009x

Autor blogu

Kategórie