Založ si blog

Slovenské novinárske kačice (hoaxy)

Neviem či si pamätáte, mnoho ľudí pod zvýšeným tlakom, stresom a nervozitou akosi rýchlejšie stráca pamäť, a táto pandémia tomuto žiaľ len napomáha, očividne na niekoho objednávku, ale pred necelým rokom a pol písali naši „nezávislí“ novinári zo skorumpovaného plátku aktuality.sk o tom ako je covid-pass hoax a nič také vraj na Slovensku nebude. Bolo to práve po tom, čo reálne nezávislé médiá ako hlavnespravy.sk a zemavek.sk písali o tom ako zavedú covid-pass, kde bude mať človek záznam o očkovaní na covid-19 a nebude môcť bez covid-passu cestovať za hranice našej republiky. Žiaľ ako vidíte nejednalo sa o žiadny hoax. Hoax bol to, že to mal byť hoax. Takže reálne hoaxy šíria skorumpované plátky ako aktuality.sk, ktoré píšu články na zákazku a nie podľa reálnych informácii.

Samozrejme dnes sa už z akéhosi nezmyselného dôvodu absolútne nepoužíva výraz „novinárska kačica“, ale už len hoax. Očividne preto, že ten pojem vzbudzuje iný dojem a je jasné, že ako novinárska kačica nemôže byť označené niečo čo sa ukáže časom ako pravdivé, prečo sú potom informácie, ktoré sa ukážu ako pravdivé označované za hoaxy?! A nie je náhodou to práve HOAX označovať pravdivé informácie za hoaxy?!
Prečo sa nad týmto reálne ľudia nezamýšľajú? A ďalším faktom je, že
celé toto očkovanie je jasný do očí bijúci podvod, teda pre racionálne uvažujúcich ľudí, hlavne keď podľa všetkých štatistík má cca 80% ľudí mierny – ľahký priebeh a očkovanie nechráni pred šírením vírusu, ako uviedol aj exminister zdravotníctva Marek Krajčí, ale len pred ťažkým priebehom, z toho vyplýva, že očkovať má zmysel len cca 20% kritickej populácie, ktorá môže mať ťažký priebeh, to zistí predsa každý z výsledkov preventívnej prehliadky v akom stave má svoju imunitu, tak je to jasný podvod, tak ako celá táto falošná pandémia, ktorá je len výsledkom kombinácie slabého respiračného vírusu s mocnými tohto sveta. Skôr než na vírus ľudia umierajú na svoju imunitnú nedostatočnosť, strach, stres, nervozitu a zanedbanú lekársku starostlivosť, v časoch, keď sú falošne označované prírodné lieky s tisícročnými tradíciami za „výživové doplnky“ a toxické umelé laboratórne chemikálie pozliepané dokopy, ktoré len umelo potláčajú príznaky chorôb, za LIEKY! Toto je reálny hoax. Že v lekárňach predávajú lieky, to je hoax, v lekárňach predávajú jedy, ktoré Vás len majú udržiavať chorých aby ste boli čo najviac od nich závislí a brali ich postupne stále viac a viac, len aby na vašom zdraví profitoval tento fašistický farmaceutický mafiánsky kartel!

Sprisahanie je skutočné

17.03.2024

Sprisahanie je skutočný preklad z anglického conspiracy. Slovo konšpirácia je nespisovný anglicizmus na zmätenie más v digitálnom online priestore. Pretože sprisahanie nevzniká ani sa neprejavuje písaním článkov, úvah či diametrálne odlišným politickým postojom. Sprisahanie elít z USA a Nemecka sa však aktuálne aplikuje na Ukrajine v plnej miere. Bayer, nemecká [...]

THC ako neuroprotektívny antioxidant

13.03.2024

THC je antioxidant, ktorý chráni mozgové neuróny pred glutamátovou toxicitou, avšak iba v jeho čistej forme. Samozrejme ani fajčením zeleného čaju, človek z čaju neprijme žiadne antioxidanty. Samozrejme pri zelenom čaji stačí teplota na ich vylúhovanie 70-80°C, pri THC je to však až nad 170°C. Všetky kanabinoidy totižto patria do skupiny antioxidantov. A keďže THC je [...]

Jazyk (všetkých) politikov je navrhnutý tak, aby lož znela pravdivo

02.04.2023

A dokonale nás o tom presviedča história. Historické fakty, aj také spred desiatich rokov. Keď bol ešte premiér Róbert Fico a zázračne vtedy nebol proruský, ako sa teraz falošne tvári, aby si znovu získal priazeň voličov. Nie, bol a aj vždy bude čistokrvný proamerický demokrat. Stačí si spomenúť na jeho cestu za Obamom a Bidenom, áno tým prezidentom Bidenom, ktorý bol [...]

Joe Biden, kampaň 2024

Biden vtipkoval na Trumpov účet, exprezident mu adresoval štipľavú poznámku

28.04.2024 09:57

Americký prezident Joe Biden na sobotňajšej večeri organizovanej združením spravodajcov v Bielom dome vtipkoval na adresu Donalda Trumpa.

Vzácny desaťdukát, zbierka Václava Brunu

Zbierka mincí českého zubára vyniesla milióny. Kôň doktora Brunu vyhral trikrát Veľkú Pardubickú

28.04.2024 08:30

Draží sa zbierka mincí českého zubára, významného zberateľa aj chovateľa koní Václava Brunu. Už počas prvého dňa vyniesla milióny eur.

mrož, ryba

Poľský turista dostal vysokú pokutu za to, že sa na Špicbergoch príliš priblížil k mrožovi

28.04.2024 07:24

Turista z Poľska pri návšteve nórskeho arktického súostrovia Špicberky dostal pokutu za to, že sa až veľmi priblížil k mrožovi.

Boroďanka, vojna na Ukrajine

ONLINE: Pokračujú tuhé boje o Očeretine. Ukrajina dúfa, že americká pomoc zvráti situáciu na fronte

28.04.2024 07:15, aktualizované: 08:52

Ukrajina očakáva, že zahraničná vojenská pomoc vrátane munície a zbraní pomôže zvrátiť situáciu na frontoch v Bachmute a Avdijivke aj v iných oblastiach.

otvorenamysel

Každý je taký aký sám chce byť, kto na to nikdy nepríde chce byť hlupák.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 34
Celková čítanosť: 68697x
Priemerná čítanosť článkov: 2021x

Autor blogu

Kategórie